Tandprotheticus Verstraete

2018-02-02T16:48:19+00:00

Tandprotheticus Verstraete is gevestigd in een meest zuidelijk gedeelte van Nederland, te weten Zeeuws-Vlaanderen. In het dorpje Aardenburg wordt prachtig werk geleverd op het gebied van tandprothetische voorzieningen.

Meer weten? Bezoek de website…


Communitell ontwikkelde de responsieve website, zorgde voor een goede vindbaarheid en voorzag de website van een beveiligingscertificaat (versleutelde verbinding). […]

Houtimport Gras

2018-02-02T18:02:53+00:00

Houtimport Gras is onderdeel van het overkoepelende Gras Wood Wide BV. Deze houtimporteur richt zich voornamelijk op levering van Grenenhout (Scandinavië) en Western Red Cedar (Canada). Tevens zijn zij regelmatig betrokken bij renoveringsprojecten die vallen onder Monumentenzorg.

Meer weten? Bezoek de website…


Communitell ontwikkelde de responsieve website en verzorgt verder alle facetten (vindbaarheid, […]

Schoonheidssalon Coco Beauty

2018-02-02T17:05:43+00:00

Schoonheids- en nagelsalon Coco Beauty verzorgt alles wat betreft huid- en lichaamsverzorging, permanente make-up, pedicure, Brazilian waxen, elektrisch ontharen, nagels (gelcolor en acryl), verwijdering van tatoeages (d.m.v. laser), couperose verwijderen (d.m.v. laser), het veilig verwijderen van pigmentvlekken (d.m.v. laser), etc.

Schoonheidsspecialiste Corina Bleeker beschikt over ruim 30 jaar ervaring.

Meer weten? Bezoek de website…


Communitell ontwikkelde de responsieve website, zorgde voor een goede vindbaarheid […]

NE-Houtimport

2018-02-02T18:08:16+00:00

NE-Houtimport is onderdeel van het overkoepelende Gras Wood Wide BV. Deze houtimporteur richt zich voornamelijk op levering van Vurenhout (Scandinavië en Duitsland) en CLS / SPF (Canada). Het leveringsprogramma is in die zin uniek, dat zowel in bestek als in pakketten en uiteraard op overboard basis kan worden gekocht. Op verzoek wordt het hout bij […]

Tandprothetische praktijk Leónie van Gool

2019-11-05T12:41:14+00:00

Tandprothetische praktijk Leónie van Gool   is gespecialiseerd in het aanmeten van gebitsprotheses (kunstgebitten). Men creëert deze volledig in eigen beheer. De uitgebreide technische- en esthetische kennis draagt sterk bij aan het definitieve en optimale resultaat.


Communitell ontwikkelde de website, een aantal advertentiecampagnes en een corporate brochure. De onderneming maakt ook gebruik van onze spam-filters. […]

Tandprothetische praktijk Toren

2018-02-02T18:14:43+00:00

Tandprothetische praktijk Toren is ruimschoots aanwezig in Noordoost-Nederland. Met hun drie vestigingen, t.w. Veendam, Groningen stad en Oude Pekela, zijn zij uitstekend vertegenwoordigd in deze regio. Op onafhankelijke websites wordt de dienstverlening van Tandprothetische praktijk Toren met een zeer hoog cijfer gewaardeerd!


Communitell bouwde de website en onderhoud deze tot op de dag van vandaag. […]

Ga naar de bovenkant