Tandprotheticus Verstraete

2018-02-02T16:48:19+00:00

Tandprotheticus Verstraete is gevestigd in een meest zuidelijk gedeelte van Nederland, te weten Zeeuws-Vlaanderen. In het dorpje Aardenburg wordt prachtig werk geleverd op het gebied van tandprothetische voorzieningen.

Meer weten? Bezoek de website…


Communitell ontwikkelde de responsieve website, zorgde voor een goede vindbaarheid en voorzag de website van een beveiligingscertificaat (versleutelde verbinding). […]

Tandprothetische praktijk Leónie van Gool

2019-11-05T12:41:14+00:00

Tandprothetische praktijk Leónie van Gool   is gespecialiseerd in het aanmeten van gebitsprotheses (kunstgebitten). Men creëert deze volledig in eigen beheer. De uitgebreide technische- en esthetische kennis draagt sterk bij aan het definitieve en optimale resultaat.


Communitell ontwikkelde de website, een aantal advertentiecampagnes en een corporate brochure. De onderneming maakt ook gebruik van onze spam-filters. […]

Tandprothetische praktijk Toren

2018-02-02T18:14:43+00:00

Tandprothetische praktijk Toren is ruimschoots aanwezig in Noordoost-Nederland. Met hun drie vestigingen, t.w. Veendam, Groningen stad en Oude Pekela, zijn zij uitstekend vertegenwoordigd in deze regio. Op onafhankelijke websites wordt de dienstverlening van Tandprothetische praktijk Toren met een zeer hoog cijfer gewaardeerd!


Communitell bouwde de website en onderhoud deze tot op de dag van vandaag. […]

Ga naar de bovenkant