Werkwijze

Communitell webservices kent een zeer open - "no nonsense" - aanpak. Onze werkwijze is voor iedere betrokken partij transparant. Vandaar dat wij onderstaand stappenplan hanteren bij elk nieuw traject. 

Plan van aanpak

 • Intake gesprek
  Beginnnend zal er een eerste contact plaatsvinden. Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht kan dat geschieden bij u op locatie of door middel van een telefonisch consult. In dit gesprek zullen diverse zaken de revue passeren waardoor wij een goede inventarisatie kunnen starten.
 • Inventarisatie
  Gaan we uit van een bestaande situatie of gaan we een volledig nieuw traject in? Waar liggen de knelpunten en zeker ook, waar liggen de kansen? Deze inventarisatie is een noodzakelijke basis voor het komen tot een gedegen plan van aanpak.
 • Plan van aanpak
  Dit plan geeft aan wat en hoe wij bepaalde zaken wensen te ontwikkelen / implementeren zodat deze aansluiten bij uw doelstellingen / wensen. Op basis van dit plan komen we tot overeenstemming en zullen wij starten met de ontwikkelfase.
 • Uitvoering
  Het moment dat wij voor u de ontwikkeling starten. Wij houden u gedurende dit traject nauwgezet op de hoogte. Tevens stellen wij in veel gevallen een testdomein ter beschikking waarop u de voortgang kunt volgen.
 • Evaluatie & nazorg
  Na de uitvoeringsfase is het tijd voor de evaluatiefase. Gezamenlijk komen wij overeen dat het eindresultaat is goedgekeurd. Op dat moment dragen wij de website defnitief aan u over en zorgen dat de website "live" gaat. Indien gewenst, maakt u gebruik van onze nazorg.