Technisch onderhoud

Geschreven door Communitell.

Het technisch onderhoudscontract richt zich primair op één taak:

  1. het up-to-date houden van de technische structuur achter de schermen

Waarom een technisch onderhoudscontract?

De producenten van Internetbrowsers (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari, etc.) zijn altijd bezig met productverbetering. Immers, er komen steeds nieuwe technieken (voor)bij die door deze browsers moeten worden ondersteund. Maar niet alleen deze partijen; uw database achter de schermen wordt ook regelmatig voorzien van een nieuwere versie (bijv. door geconstateerde beveiligingslekken, verbeterde performance, etc.). Net als de updates die u regelmatig ontvangt voor uw eigen computer en besturingssysteem. 
U en uw gebruikers zullen daar weinig van merken omdat wij dit onderhoud plegen in de zgn. daluren (als er weinig tot geen gebruik wordt gemaakt van uw website).

 

Wat, hoe en hoeveel?

Met dit technisch onderhoudscontract wordt (in nagenoeg alle gevallen) voorkomen dat de content van de website niet meer correct wordt getoond vanwege onder meer browserupdates of updates van het gekozen CMS platform inclusief alle plug-ins. Voor een vast, overzichtelijk bedrag per maand controleren wij uw website op problemen, fouten en andere zaken die hinderlijk kunnen zijn voor uw website / beheermodule en uw bezoekers. Het systeem wordt zo nodig geoptimaliseerd. Zo houden wij een vinger aan de pols en blijft uw website in topconditie, ook na oplevering of in de toekomst.

Voor dit technische onderhoudscontract betaalt u het overzichtelijke bedrag van € 59,95 p/mnd. Dit is inclusief back-ups van uw website en/of database op regelmatige basis.


Alle voorwaarden op een rij

  1. Dit contract wordt afgesloten voor 6 maanden en kost € 59,95 p/mnd.
  2. De kosten van het contract worden vooraf (éénmalig) en conform de looptijd in rekening gebracht.
  3. De kosten zijn per website (subdomeinen zijn inclusief).
  4. Het contract is te allen tijde opzegbaar. Er zal echter geen restitutie plaatvinden als u opzegt voor het einde van de looptijd (6 maanden).
  5. 30 dagen voor het bereiken van de contract einddatum zal het contract stilzwijgend worden verlengd, tenzij u reeds heeft opgezegd.
  6. Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

 

Uitzonderingen:

Het komt voor (wel eens, maar zelden) dat een CMS (de beheermodule) volledig wordt vervangen door een nieuwe versie. De huidige versie wordt dan een zogenaamd "end-of-life product". Als dit het geval is, dan zijn wij genoodzaakt om de hele website opnieuw op te zetten en te testen met de voor u van toepassing zijnde plug-ins (zijn deze nog compatible? Er zullen dan nl. geen updates meer beschikbaar worden gesteld voor de huidige versie). Als deze situatie zich voordoet, dan wordt dit niet gedekt door dit servicecontract. Wij zullen daarvoor aanvullende afspraken met u moeten maken.


Contentbeheer

Wilt u naast het technisch onderhoudscontract ook het bezoekersgedeelte laten onderhouden door ons?
Klik hier voor Contentbeheer onderhoud...