Contentbeheer onderhoud

Geschreven door Communitell.

Het contract contentbeheer richt zich primair op het up-to-date houden van de leesbare content van de website. Oftewel: hoe houd ik mijn website actueel en relevant voor mijn doelgroep?

Waarom een contentbeheer contract?

Diverse klanten blijken na oplevering van de website of op de wat langere termijn toch moeite te hebben met het zelf onderhouden van hun website. Niet omdat het beheer moeilijk is maar vaak omdat de tijd ontbreekt. En dat zorgt ervoor dat de actualiteitswaarde onder druk komt te staan. Een website dient uitnodigend maar vooral ook actuele informatie te bevatten omdat potentiële bezoekers/klanten zoeken naar relevante informatie. Het regelmatig bijhouden van uw website komt ook de relevantie ten goede binnen Google en andere zoekmachines waardoor u snel en makkelijk gevonden wordt.

Wat, hoe en hoeveel?

Met deze overeenkomst kunt u het volgende van ons verwachten: 

 1. Het plaatsen van door u aangeleverde teksten
 2. Het redigeren van teksten
 3. Het plaatsen van nieuwe visuals (afbeeldingen, foto's, logo's, etc.)
 4. Andere gewenste zaken op het gebied van design en/of vormgeving

U koopt vooraf een aantal uren per maand in, afhankelijk van uw behoefte. Door het afsluiten van een half-jaarlijks contract betaalt u een uurtarief dat aanzienlijk lager ligt dan ad hoc werk door ons uitgevoerd.

Type contract Aantal uren Korting Kosten
Klein 1,00 uur p/mnd 15% € 392,70 per half jaar
Medium 2,50 uur p/mnd 20% € 924,00 per half jaar
Groot 5,00 uur p/mnd 30% € 1.617,00 per half jaar

 

Alle voorwaarden op een rij

 • Ingekochte uren blijven gedurende de gehele loop van het servicecontract (6 maanden) geldig en hoeven dus niet per maand opgemaakt te worden.
 • Als u meer uren besteedt dan in het contract zijn opgenomen (meerwerk), blijft het kortingspercentage gelden omdat u een contract met ons hebt afgesloten.
 • Meerwerk wordt na afloop van de opdracht of aan het eind van de maand gefactureerd.
 • De kosten van het contract worden vooraf (eenmalig voor de looptijd) in rekening gebracht.
 • Hebben wij meerdere websites onder ons beheer, dan kunt u dit contract aanwenden voor al uw websites.
 • U kunt het contract te allen tijde opzeggen. Aangezien wij rekening houden met eventuele opdrachten van uw kant vanwege het overeengekomen contract, zal er geen restitutie plaatsvinden van niet benutte uren.
 • Een verzoek van onze kant: spaar niet al uw uren op tot vlak voor het einde contract omdat wij dan wellicht - gezien onze werkdruk - niet in staat zijn om aan uw wensen te voldoen. Voorts strookt het opsparen niet met het actueel houden van de informatie op uw website. Dus zijn er gewenste wijzigingen? Communiceer ze meteen richting ons!
 • 30 dagen voor het bereiken van de contract einddatum zal het contract stilzwijgend worden verlengd, tenzij u reeds heeft opgezegd.
 • Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Technisch beheer

Bent u slechts op zoek naar technische updates, etc?
Klik hier voor Technisch onderhoud...